traži dom

Oskar obožava djecu i teško mu pada život u boksu skloništa

Foto: Privatni album
Oskar obožava djecu i teško mu pada život u boksu skloništa
06.06.2019.
u 17:05
Pronađen je na ulici, a udomitelje čeka u velikogoričkom skloništu za životinje. Voli se maziti, možete ga upoznati i prošetati, a dodatne informacije dobit ćete na telefon 091/72-02-802
Pogledaj originalni članak

Oskar je pronađen na cesti, prilazio je ljudima u želji da se mazi, ali to se nije baš svima svidjelo. Zbrinut je u velikogoričkom skloništu, a kako nije čipiran njegovi vlasnici nisu pronađeni.

Oskar traži novi dom. S nestrpljenjem čega posjetitelje koji ga vode u šetnju, obožava djecu, a nesretan je kad se mora vratiti u boks. Ne voli zatvoreni prostor, ali još više od toga čezne za društvom ljudi. I svaki dan u boksu sve teže mu pada. Ima dvije godine, u skloništu je čipiran i kastriran, a udomljava se uz posebne uvjete.

Oskara možete posjetiti i prošetati, a informacije ćete dobiti na telefon 091/72-02-802.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VE
verica2
14:27 07.06.2019.

U civiliziranim zemljama je ta pasmina zabranjena ili ju je dozvoljeno držati u strogo propisanim uvjetima.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
23:00 06.06.2019.

Vidi mu se iz očiju da ovo nije nažalost njegovo posljednje pojavljivanje u novinama.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
20:00 06.06.2019.

Obožava djecu? Ali ne za igru?