37-GODIŠNJAKINJA

Optužnica zbog umora: Autom udarila dvoje biciklista u Varaždinu

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Optužnica zbog umora: Autom udarila dvoje biciklista u Varaždinu
18.03.2020.
u 10:30
Jedan od biciklista je uslijed udara vozila i pada na kolnik teško ozlijeđen jer je slomio palčanu kost.
Pogledaj originalni članak

Da umoran  i iscrpljen ne treba sjedati za volan, na teži način naučila je 37-godišnjakinja koju je Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu optužilo za izazivanje nesreće u kojoj je udarila dvojicu biciklista, pri čemu je jedan od njih bio teže ozlijeđen.

Prema optužnici, 37-godišnjakinja se tereti da je 10. siječnja  jako umorna i fizički iscrpljenja upravljala vozilom, zbog čega nije bila u stanju  voziti svojom prometnom trakom već je prešla vozilom na obilježenu biciklističku traku za isti smjer vožnje.

Udarila je u dvojicu biciklista. Jedan od biciklista je uslijed udara vozila i pada na kolnik teško ozlijeđen jer je slomio palčanu kost.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.