Prijetio mu

Optužio ga za krađu 1200 kuna pa ga zatočio kod Zadra

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Optužio ga za krađu 1200 kuna pa ga zatočio kod Zadra
04.07.2019.
u 09:51
Uz kaznenu prijavu zbog iznude i protupravnog oduzimanja slobode, 63-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske - istakli su iz zadarske policije
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija uhitila je 63-godišnjaka koji je u utorak navečer oko 21.30 sati, kod sebe u kuću koja se nalazi na širem zadarskom području, pozvao 28-godišnjaka, nakon čega je zaključao vrata te uz prijetnje tražio novac, oko 1200 kuna, a koje mu je navodno 28-godišnjak prethodno otuđio.

- Sumnjiči ga se da je u trenutku kada je 28-godišnjak pokušao otići, ograničio mu slobodu kretanja te mu nije dopustio izlazak iz kuće tako što je izvadio ključ iz brave. Nakon toga je 28-godišnjak pozvao policiju, te mu je tek po dolasku policijskih službenika omogućio izlaz iz kuće

Uz kaznenu prijavu zbog iznude i protupravnog oduzimanja slobode, 63-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske - istakli su iz zadarske policije.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.