PREVENTIVNO TESTIRANJE

Oprez zbog omikron soja: Istarski stožer pozvao sve koji su doputovali iz ovih 7 zemalja na testiranje

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Oprez zbog omikron soja: Istarski stožer pozvao sve koji su doputovali iz ovih 7 zemalja na testiranje
30.11.2021.
u 17:58
"Pratimo situaciju u okruženju koja nije dobra i stoga želimo otkloniti bilo kakvu mogućnost pojave omikron varijante koronavirusa u Istri", poručili su iz istarskog Stožera civilne zaštite
Pogledaj originalni članak

Istarski Stožer civilne zaštite pozvao je u utorak sve osobe s područja Istre koje su od 19. studenoga nadalje doputovale - direktno, ili indirektno presjedanjem - u Hrvatsku iz Bocwane, Kraljevine Eswatini, Lesota, Mozambika, Namibija, Južnoafričke Republike i Zimbabvea, na testiranje.

Naime, kako se navodi u priopćenju za javnost, poziv građanima na testiranje upućen je u svrhu ranog otkrivanja omikron varijante SARS-CoV-2 virusa neovisno o tome imaju li te osobe simptome bolesti covid-19.

Za testiranje građani moraju kontaktirati Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije. 

"Pratimo situaciju u okruženju koja nije dobra i stoga želimo otkloniti bilo kakvu mogućnost pojave omikron varijante koronavirusa u Istri", poručili su iz istarskog Stožera civilne zaštite.

>> VIDEO Novi soj nazvali omikron: 'Ova varijanta ima velik broj mutacija, od kojih su neke zabrinjavajuće'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
19:21 30.11.2021.

Sad je i znastveno potvrđeno sve je manje oboljenja od korone Britanski znastveni časopis je to rekao a znastvenik lauc objavio također molio bi medije da to objave hrvatska je postgla kolektivni imunitet a oni koji su zbog vlastitih interesa zahtjevali nekakvo cjepljenje sa neprovjerenim cjepivima da se privedu pravdi sve je sada jasno