Idris Baluken

Oporbeni turski političar: Obaranje ruskog aviona bilo je planirano

Foto: Reuters/PIXSELL
avion
25.11.2015.
u 17:05
Kazao je kako je turski narod sadržaj programa vlade već imao priliku vidjeti u njezinim posljednjim potezima
Pogledaj originalni članak

Obaranje ruskog aviona koji je jučer narušio turski zračni prostor na granici sa Sirijom bilo je planirano, kazao je Idris Baluken, član turske oporbene Narodne demokratske stranke, javlja Hurryet Daily News.

  – Jasno je kako je obaranje aviona unaprijed planirano – kazao je Baluken i dodao kako je Erdoganova Stranka Pravde i razvoja pokazala nedosljednost kad je riječ o ratu u Siriji.

Oporbeni političar govorio je na konferenciji za medije uoči objave programa nove vlade. Kazao je kako je turski narod sadržaj programa već imao priliku vidjeti u posljednjim potezima vlade.

>> Preživjeli pilot: Nismo bili upozoreni! Lavrov: Rušenje aviona izgleda kao planirana provokacija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

OK
okus
17:21 25.11.2015.

Naravno da je planiran.

GM
Gjuro-Mrki
17:32 25.11.2015.

znaju to rusi,čkomi i čuvaj glavu ! turci nemru gledati kako SAA I Kurdi neumoljivo napreduju uz rusku zračnu podršku.ovih dana su presjekli autocestu Alepp-Raka,granični pojas uz Tursku još koji dan i pod kontrolom SAA i Kurda.nema više jeftine nafte,ukratko došao gur u tur.

MA
Malenkost
17:27 25.11.2015.

Ne vjerujem da je planiran ali je divljacki. Sramota. Ovakvi bezglavi tipovi riskiraju zaplete do nepredvidljivih razmjera. Hitno nalogodavca uhapsiti. Ruski Avion nije ugrozavo ili napadao Tursku.Jad.