NAMETLJIVO PONAŠANJE

Opljačkao joj i majku: Prekinuo s curom, uhodio je, prijetio joj i ukrao novac

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija
Opljačkao joj i majku: Prekinuo s curom, uhodio je, prijetio joj i ukrao novac
23.10.2020.
u 09:49
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
Pogledaj originalni članak

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 24-godišnjakinje kao i teške krađe na štetu 62-godišnjakinje i 24-godišnjakinje.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, zbog prekida ljubavne veze s oštećenom 24-godišnjakinjom, od lipnja do 9. listopada na području Pirovca pratio i uhodio oštećenu i slao joj različite poruke preko društvenih mreža, čime je kod oštećene izazvao tjeskobu i strah za osobnu sigurnost. Također je utvrđeno kako je oštećeni, u vremenskom periodu od lipnja do listopada u Pirovcu, radi stjecanja imovinske koristi, u više navrata otuđio novac 62-godišnjakinji u ukupnom iznosu od 3.100 kuna, a dana 8. listopada 24-godišnjakinji iznos od 3.750 kuna. Kako je prethodno bio u ljubavnoj vezi s oštećenom 24-godišnjakinjom, osumnjičeni je iskoristio situaciju da je poznavao gdje se nalazio ključ i koristio ga prilikom ulaska u kuću. 

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RO
roland
10:08 23.10.2020.

Pišete o bosnčerosu, a ne pišete kako je elitna hrvatska medicinska struka mjesecima govorila o potrebi da se stariji građani cijepe protiv gripe, a danas, Nastavni zavod Dr Andrija Štampar šalje obavijest da su svi termini popunjeni. nadalje, cjepiva protiv gripe nema! Ovi iz Štampara upućuju na liječnike obiteljske medicine, a liječnici o.m.ne samo da nemaju cijepiva već ne mogu ni disati od korone. Dobra organizacija, a ne fakultetsko znanje spašava živote.

MX
Mister X
02:01 24.10.2020.

Opljačkao joj i majku: Prekinuo s curom, uhodio je, prijetio joj i ukrao novac... Nametljivo ponašanje . Ne kriminalac .mafijaš, pljačkaš i to naš...

Avatar Cokolinda
Cokolinda
10:35 23.10.2020.

Jos jedan Bosanski domoljub...