smjene i imenovanja

Opačić, Čačić, Miljenić, Linić i Mrsić predstavnici Vlade u GSV-u

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Opačić, Čačić, Miljenić, Linić i Mrsić predstavnici Vlade u GSV-u
12.01.2012.
u 14:38
Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je raspravljala o kadrovskim pitanjima
Pogledaj originalni članak

Nakon što su prošloga tjedna sindikati požurivali Vladu da imenuje svoje predstavnike u Gospodarsko-socijalnom vijeću, na sjednici iza zatvorenih vrata Vlada je to danas i učinila.

Predstavnicima Vlade RH u imenovani su Radimir Čačić, Milanka Opačić, Orsat Miljenić, Slavko Linić i Mirando Mrsić, a zamjenicima Tamara Obradović Mazal, Darko Ledinski, Sandra Artuković Kunšt i Boris Lalovac. Dosadašnji predstavnici i njihovi zamjenici razriješeni su.

Do promjena je došlo i u Agenciji za poljoprivredno zemljište. Petar Čobanković razriješen je s mjesta  predsjednika Upravnog vijeća, a novim je imenovan ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, koji će odsad sjediti i u Skupštini Hrvatskih šuma.

Čobanković više neće obnašati ni dužnost predsjednika Upravnog vijeća Agencije za upravljanje državnom imovinom. Novim predsjednikom imenovan je Radimir Čačić.

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar pupoljak
pupoljak
15:03 12.01.2012.

Jadan Čobi. Sad bu pal u depresiju pa će još više mlatiti po kulenu i čvarcima :-)

KA
Kamarat
17:15 12.01.2012.

\"HARAČ VLADA\"

KU
kukuriku
16:32 12.01.2012.

..\"centrala\"...