ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

On prijetio i pretukao suprugu i sadašnjeg joj partnera, ona prijetila vlasniku kafića

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
On prijetio i pretukao suprugu i sadašnjeg joj partnera, ona prijetila vlasniku kafića
24.09.2022.
u 12:42
Pri izlasku iz stana je uzeo i oštećenikov mobitel vrijedan 1500 kuna te im opet zaprijetio da će ih ubiti
Pogledaj originalni članak

Iza rešetaka je završio 33-godišnjak kojeg ODO Rijeka sumnjiči za prijetnju, nanošenje teške odnosno lakše ozlijede, supruzi i njezinom sadašnjom partneru te krađu.

Sumnjiči ga se da je 21. rujna u poslijepodnevnim satima došao do stana sadašnjeg partnera njegove supruge. Prvo je vikao pred zgradom, i prijetio im, a zatim je došao do stana i napao ih.

Njega je teško, a nju lakše ozlijedio. Pri izlasku iz stana je uzeo i oštećenikov mobitel vrijedan 1500 kuna te im opet zaprijetio da će ih ubiti. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Prijetnja je bila razlog zbog kojeg je iza rešetaka završila i 47-godišnjakinja, koja je prije odlaska u istražni zatvor ispitana na ODO Gospić. Nju se sumnjiči da je 21. kolovoza 2022., u Perušiću, u jednom ugostiteljskom objektu prijetila 37-godišnjem vlasniku tog objekta. Njoj je istražni zatvor određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
14:21 24.09.2022.

Svi su prijetili al samo jedan je dobio batina