VERBALNO NAPAO MILANOVIĆA

Oglasila se Vlada: 'Premijer ne poznaje tog čovjeka'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Snježna kraljica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Snježna kraljica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Snježna kraljica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Snježna kraljica
06.01.2020.
u 17:28
Odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom, poručio je Milić.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su se pojavile fotografije na kojima odvjetnik Branimir Jović, koji je na dan izbora verbalno napao Zorana Milanovića, sjedi odmah iza Andreja Plenkovića iz Vlade su se oglasili i poručili kako premijer ne poznaje tog čovjeka.

- Predsjednik Vlade ne poznaje tog čovjeka, niti ima ikakve veze s njime. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora - poručio je za Dnevnik.hr Marko Milić, glasnogovornik Vlade.

- Jednako kao i što HDZ nema nikakve veze s navodnim porukama koje su kružile za mobilizaciju birača u BiH, a koje se, sudeći prema izjavama iz DIP-a, pokazuju kao lažne - dodao je Milić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

ZS
Zvolen.Slovakia
17:41 06.01.2020.

Zasto lazete kad pijete i žderete zajedno?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
17:55 06.01.2020.

Sasvim slučajno, čovjek kupio karte, kraj američkog veleposlanika sjedi...ako vjeruješ u slučajnost.

SM
san.martino
18:35 06.01.2020.

Poznaje ga zato Vaso!