Žena iz Radučića

Odvela kravu na ispašu pa se nije vratila kući, traži je i helikopter

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Odvela kravu na ispašu pa se nije vratila kući, traži je i helikopter
10.07.2015.
u 18:54
Prema podacima stranice nestali.hr Ilinka Pauča je na sebi nosila šarenu bluzu, plavu suknju i crne cipele kada je jučer otišla od kuće
Pogledaj originalni članak

U tijeku je potraga za 75-godišnjom Ilinkom Paučom čiji nestanak je prijavljen jučer u večernjim satima. Žena iz Radučića kod Ervenika jučer je oko 15 sati povela kravu na ispašu i nije se vratila kući u zaseok Pauče.

Od ranih jutarnjih sati za njom tragaju članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, kninski policajci, članovi DVD-a Ervenik i mještani Radučića, Pauča i okolnih mjesta, izvijestio je HGSS.

MORH je izvijestio da se u potragu oko 16 sati uključilo i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Prema podacima stranice nestali.hr Ilinka Pauča je na sebi nosila šarenu bluzu, plavu suknju i crne cipele kada je jučer otišla od kuće.

>>Identificirano tijelo Ivane Fogadić pronađeno u jezeru

>>Zašto je u smrt odvela Patrika? On joj je bio sve

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.