AFERA NADSTREŠNICE

Odbijen zahtjev obrane, spis se seli na Vrhovni sud

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Odbijen zahtjev obrane, spis se seli na Vrhovni sud
20.10.2016.
u 17:02
Početak suđenja teško se može očekivati prije iduće godine
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je prijedlog obrane da se dio dokaza iz optužnice u aferi Nadstrešnice izdvoji iz spisa kao nezakonit dokaz. Kako obrana na tu odluku suda ima pravo žalbe, spis će se preseliti na Vrhovni sud, pa se početak suđenja teško može očekivati prije iduće godine.

USKOK u ovom predmetu tereti Davora JelavićaVesnu  LubinPetka GavrilovićaMladena Siketića i Antuna Fabeka za zloporabu tešku 12 milijuna kuna. Optužnica je podignuta u srpnju 2015., a u listopadu 2015. kada  je za prvi put bila zakazana sjednica optužnog vijeća, sud je USKOK-u vratio  optužnicu na doradu. 

Sudu je sporno bilo kombinirano građevinsko-strojarsko vještačenje, u kojem prema stavu suda neke stvari nisu bile jasne, pa su od USKOK-a zatražena dodatna razjašnjenja.

> > Obrana traži da se dio dokaza izdvoji, odluka suda idući tjedan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
darwil
11:46 09.01.2017.

Ja imao prekršaj sa biciklom i nakon tri mjeseca rraspravavvb.asprava.Bože me sačuvaj svi ovi Bandićevi