atrakcija

Od večeras na Riječkom lukobranu novi vizualni simbol grada

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Od večeras na Riječkom lukobranu novi vizualni simbol grada
16.04.2014.
u 16:27
Obnovljene stare lučke dizalice svijetlit će tisućama boja
Pogledaj originalni članak

Riječanima omiljena šetnica, Molo Longo, u srijedu navečer dobit će novu atrakciju, igru svjetlosti s lučkih dizalica što će postati novim vizualnim simbolom Rijeke.

Nakon što je prije pet godina dotad zabranjena zona Riječkog lukobrana otvorena za građane pokrenut je na prijedlog Grada Rijeke u suradnji s Lučkom upravom i Konzervatorskim odjelom projekt obnove dviju starih lučkih dizalica na samom kraju lukobrana. Obnovljene dizalice sada će biti i osvijetljene .

Na svakoj je postavljeno više reflektora koji imaju mogućnost stvaranja svjetlosti u raznim bojama i različitog intenziteta. Rasvjeta će se na prigodnoj svečanosti, uz gradonačelnika Vojka Obersnela i ravnatelja Lučke uprave Rijeka Vladu Mezaka, upaliti večeras u 20. 30 sati, a potom će se  pod svjetlećim dizalicama nastaviti druženje uz nastup DJ-a.

>>U šetnju na Molo longo već ove subote

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.