8,5 kuna na 50 litara

Od utorka veće poskupljenje goriva: Najviše se diže cijena benzina

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Od utorka veće poskupljenje goriva: Najviše se diže cijena benzina
22.02.2021.
u 22:06
Cijene goriva stalno se mijenjaju, no ovo bi, prema portalu, bilo treće veće poskupljenje u veljači
Pogledaj originalni članak

Na portalu Cijene goriva osvanula je neslužbena informacija da od utorka poskupljuje cijena goriva, gdje se najveće poskupljenje očekuje kod benzina, čija bi cijena od sutra mogla biti 8,5 kuna viša na 50 litara goriva.

Građani su ogorčeni ovim poskupljenjem, a mnogi su komentirali kako je ''ovo tek početak''. Drugi pak krive političare, govoreći kako ''treba poplaćati koronu i potres''.

Osim što bi se cijena benzina dizala 8,5 kuna na 50 litara goriva, kod dizela bi to bilo nešto manje - 6,5 kuna na istu količinu litara. Cijena ukapljenog naftnog plina (LPG-a) najmanje bi rasla, i to 3,5 kune na 30 litara.

Cijene goriva stalno se mijenjaju, no ovo bi, prema portalu, bilo treće veće poskupljenje u veljači.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
Budni
08:36 23.02.2021.

Ma nije to zbog potresa i COVIDA, već se bliže lokalni izbori a tu je HDZ najjači!No ni ostali ne kaskaju jako za njima!