HNS

'Očekujemo učinkovitu rekonstrukciju Vlade'

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
'Očekujemo učinkovitu rekonstrukciju Vlade'
15.07.2019.
u 15:53
Kao liberali pozdravljamo i mogućnost smanjenja broja ministarstava, ali ponovno s jasnim planom i ciljem u nadolazećem razdoblju, stoji u priopćenju HNS-a.
Pogledaj originalni članak

HNS je u ponedjeljak, nakon što je ministar državne uprave Goran Marić podnio ostavku, objavio kako očekuje učinkovitu rekonstrukciju Vlade.

"Nakon ostavke ministra Lovre Kušćevića i danas ministar Gorana Marića u HNS-u možemo samo ponoviti da očekujemo učinkovitu rekonstrukciju Vlade", priopćio je HNS.

U HNS-u pritom smatraju da ona ne smije biti kozmetičke naravi, već za cilj mora imati veću efikasnost i podizanje reformskih procesa u višu brzinu.

"Kao liberali pozdravljamo i mogućnost smanjenja broja ministarstava, ali ponovno s jasnim planom i ciljem u nadolazećem razdoblju", stoji u priopćenju HNS-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
moškov
15:58 15.07.2019.

Hns da nije istinito bilo bi zalosno... ...minorna strancica prica bajke o vladi rh... ...najbolje hns dati barem pejcinovckino i maricevo bivse ministarstvo. .e na sto je spao hdz...valjda nize i ne moze...ili moze...

OK
okvals54
16:07 15.07.2019.

Ha,ha,ha,strančica 0,9 %