Bez potpisa

Objavljivala fotografije svoje bebe na Facebooku pa se šokirala zbog pisma koje je primila

Foto: Jan Haas/DPA/PIXSELL
Objavljivala fotografije svoje bebe na Facebooku pa se šokirala zbog pisma koje je primila
15.04.2015.
u 15:01
Iako većina shvaća da je postati roditelj vrlo uzbudljiva stvar, ima i onih koji nisu tolerantni na veću količinu fotografija djece
Pogledaj originalni članak

Svi mi imamo prijatelje koji na Facebooku objavljuju beskonačan niz fotografija, a često to budu fotografije njihove djece.

Iako većina shvaća da je postati roditelj vrlo uzbudljiva stvar, ima i onih koji nisu tolerantni na veću količinu fotografija djece.

Na meti ovih potonjih našla se i novopečena majka Jade Ruthven iz australskog Pertha. Jade se šokirala kada je primila pismo od 'anonimnih prijatelja s Facebooka' koji joj poručuju da im je dosta njezinih priča o kćeri Addison.

– Našla sam se s još nekoliko cura i svima nama je dosta objava o tvom životu i svake stvari koju Addy napravi – stoji na početku pisma.

– Ona nosi novu robicu, pa fotografiraj je i pošalji poruku PRIVATNO osobi koja joj je to poklonila, ne svima. Jedva čekamo da se vratiš natrag na posao, možda onda više nećeš imati vremena biti toliko na Facebooku – stoji u pismu.

Jade je ispričala kako joj je to pismo došlo kao pljuska. – Tresla sam se od bijesa i šoka od pomisli da bi neka moja prijateljica mogla biti toliko bešćutna i bez hrabrosti da se potpiše – ispričala je Jade.

No, Jade nije ostala dužna na pismo pa ga je poslala australskoj komičarki Em Rusciano koja ga je na svom Facebooku objavila uz komentar "žalbeno pismo koje podiže kukanje na novu razinu".

Komičarka Rusciano napisala je kako je Jade "očito prema mišljenju drugih pretjerala s dijeljenjem svojih majčinskih trenutaka". – Iritantno, da. Vrijedno anonimnog uvredljivog pisma, ne – prokomentirala je.

– Oduševila me potpora koju sam dobila od obitelji, prijatelja pa čak i potpunih stranaca – rekla je Jade.

>> Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću

>> Pogledajte kako je reagirala majka 6 sinova na vijest da sada očekuje curicu

>> Objavila je svoju fotku u bikiniju, a onda se dogodilo ovo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RT
Rollo.Tomasi
15:42 15.04.2015.

I dobro su joj rekle.

CH
chemica
16:18 15.04.2015.

Ako ti ide na živce, otpiliš je. Tako sam i ja otpilio redikula koji je plasirao hrpe reklama na svom profilu, pa su iskakale i na mojem. On je mlatio pare, a ja čupao kosu. Ne zadugo.

L0
luena 01
16:09 15.04.2015.

Cime su je uvrijedile ,tim sto su rekle da je vrijeme doci raditi?! Ljudi se prezentiraju na FB-cku kao u izlogu... tko visi na drustvenim mrezama i sve prezentira nek se ne cudi ovakvim i drugim reakcijama...