VELIKA ZNANSTVENA ANALIZA

Otkriveno što stvarno znamo o koroni. Najveće istraživanje dokazalo da samo dvije stvari dugoročno štite

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Otkriveno što stvarno znamo o koroni. Najveće istraživanje dokazalo da samo dvije stvari dugoročno štite
27.09.2021.
u 21:45
Za dugoročnu zaštitu ključna je stanična imunost. Stanična imunost razvija se u osoba koje su preboljele COVID-19 ili u onih koje su cijepljene.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
BIVŠI MOSTOVCI O RASKOLU U MOSTU

'Raspudići su otišli iz karijernih razloga, istih onih zbog kojih su i došli u Most'

Marko Vučetić se pita zašto Mariji Selak Raspudić Marin Miletić nije smetao i na listi za Sabor ako joj je sad smetao na listi za EU parlament, Vlaho Orepić drži da je Most u konfliktu s vlastitom idejom i svima oko sebe, Ivana Ninčević-Lesandrić da se stranka više bavi pobačajem nego gospodarstvom, a Ivica Relković da Most ima problem hrabrosti zadnjeg koraka, odnosno hrabrosti ulaska u mogućnost izvršne vlasti i s nekim s kim nije bitno blizak

TRI ZAPADNA ŠAMARA SRBIJI

Božo Kovačević: Vučić nije Tito da može provoditi politiku nesvrstanosti. Srbija sada plaća visoku cijenu

Prvi šamar za Vučića dogodio se prošlog tjedna kada je parlamentarna skupština Vijeća Europe izglasala potporu članstvu Kosova u svojem vijeću. Drugi je šamar predlaganje rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici na kojoj je radilo više država, a treći su sankcije Dodiku i suradnicima, zbog čega se plaće u Republici Srpskoj isplaćuju – na ruke



Komentari 197

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
22:45 27.09.2021.

Uvijek sam inpresioniran koliko znanstvenika i epidemiologa u komentarima o ovoj bolesti. Sve znaju, broj nuspojava, otrovne sastojke cjepiva... Festival gluposti s ulice preselio se ovdje..

Avatar matalan
matalan
08:26 28.09.2021.

Razumijem da se mišljenja i neznanja razlikuju ali zašto su antivakseri i lgbt bojovnici uvijek histerični u javnom očitovanju...nikad smirene argumentiranosti samo galama i šizofrenija..nešto drugo je kod te podvrste u pitanju..

Avatar Mamlazac
Mamlazac
00:29 28.09.2021.

Zdrav razum uvijek pobjediti , teorije zavjere nemaju sanse. Evo malo za smijanje, negdje skinuo🤗🤩 Iz drugih vijesti: - Ne kupujte iPhone 13! Prvom je trebalo 4.5 milijarde godina da nastane, a Trinaesticu su sklepali u godinu dana - tko zna što je tu sve zbrljano na brzinu?? Uz to, stavili su u nju i neke čipove!!! I GPS!!!!