ubo ga u vrat

Objavljena snimka napada Dženana Čamovića na policajca u SAD-u

Foto: NYPD
Objavljena snimka napada Dženana Čamovića na policajca u SAD-u
07.06.2020.
u 11:21
Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubojstva policajca - kazali su iz policije
Pogledaj originalni članak

Policija je objavila snimku napada nožem 20-godišnjeg Dženana Čamovića na policiju u New Yorku koji su uzvratili pucnjavom, a prema osumnjičenom je ispaljeno preko 20 hitaca. Podsjetimo incident se dogodio prošlog tjedna u Brooklynu. Policija je odmah krenula u istragu je li osumnjičeni povezan s terorističkom organizacijom. 

- Ranije ovog tjedna jedan od naših službenika uboden je u vrat bez ikakvog upozorenja dok je štitio građane New Yorka. Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubojstva policajca - kazali su iz policije i objavili snimku.

Navodno je priliko napada vikao "Allahu akbar!". Ipak do sada ga nisu povezali s terorističkim otganizacijama, piše New York Post.

Kako navodi New York Post, Čamović čija je obitelj podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, upucan je nekoliko puta nakon napada.Za sada nije jasno da li je Čamović rođen u SAD ili je imigrirao u SAD.

U cijeli slučaj uključen je i FBI.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
LikaDika
18:17 07.06.2020.

SAD gradjani i policija morali bi pod posebni nadzor staviti svakog gradjanina porijeklom iz BiH etnicke skupine kojoj je i Camovic pripadao jer su vecina njih prikrivena teroristicka "bomba" koja prijeti explozijom.