u Hercegovini

Objavljena snimka Mamića na zabavi: Pjevao i plesao uz 'Dinamo ja volim'

Foto: OTPOR.media/screenshot
Zdravko Mamić
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
Mostar: Zdravko Mamić održao je konferenciju za medije
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Zdravko Mamić priča na mobitel dok čeka da njegov brat izađe iz zgrade Suda
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Zdravko Mamić na posljednjem ispraćaju bivšeg gradonačelnika Mostara, Ljube Bešlića
29.01.2023.
u 19:53
Mamić je u muškom društvu pjevao i plesao pored stola na kojem se nalazio alkohol
Pogledaj originalni članak

Dobro raspoloženi Zdravko Mamić (63), bjegunac od pravosuđa zbog presude za pljačku iz Dinama, pjevao je, skakao i plesao na zabavi u Hercegovini, pokazuje snimka koju je danas portal Otpor objavio na svom Facebook profilu. Iako se u opisu snimke navodi kako je "Mamić odradio momačku u Hercegovini", ne može se sa sigurnošću znati kada je, gdje i kojim povodom slavlje organizirano. Uz pjesmu "Dinamo ja volim", Mamić je u muškom društvu pjevao i plesao pored stola na kojem se nalazio alkohol.

Podsjetimo, početkom tjedna medijima se proširila vijest kako će Zdravko Mamić navodno po treći put stati pred oltar

Story je doznao kako je Mamićeva nova odabranica mlada Jelena P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život. 

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija.

utvrdio gradski ured

U Dinamu našli još nepravilnosti, što sad? U klubu imaju plan kako riješiti Mamića

I dalje ostaje zahtjev klanova Skupštine za sazivanje izvanredne sjednice Skupštine (potpisalo je njih 45, neki će otpasti jer nisu verificirani), ali koliko znamo i ovako ih je dovoljno za sazivanje izvanredne sjednice. Predsjednik Mirko Barišić bi trebao sazvati tu sjednicu, trebala bi biti u ožujku, ali datum još nije određen. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li uspjeti pomaknuti datum izvanredne sjednice,

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

LL
lijepa_li si
20:55 29.01.2023.

dinamo treba uništit kao cibonu da sitne duše i oni drugi budu zadovoljni!

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
06:58 30.01.2023.

Pa to je strasno... Mamic je pjevao i plesao pored stola na kojem se nalazio alkohol! Da mozda na stolu nije bila i neka salveta na kojoj je Mamic crtao nove granice BiH, a ispod salvete malo "bijeloga"...! I naravno, ne moze bez pridjeva "bjegunac od hrvatskog pravosudja zbog presude za pljacku Dinama", ali moze bez potpisa autora ovog pamfletica! A suci koji su presudili Mamicu, koje ceka sudjenje za mito i korupciju ali njihova presuda je po kriterijima hrvatskog pravosudja i dalje valjana, oni nemaju razloga za bijeg od hrvatskog pravosudja jer... poznato je da vrana vrani oci ne kopa...

PO
Poletarac101
21:28 29.01.2023.

A kaj bi trebao?Plakat?Breking news:Čudo neviđeno ..Alkohol na stolu di se tulumari😲