SV. IVAN ZELINA

Obiteljski nasilnik pijan nožem napao policajace

Foto: Agencije
Obiteljski nasilnik pijan nožem napao policajace
22.06.2010.
u 15:57
Dok su ga policajci pokušavali savladati i staviti mu lisice, izgrednik je izvadio preklopni nož. Oštricom dugačkom sedam centimetara porezao je po ruci jednog policajca.
Pogledaj originalni članak

Dvojicu policajca, koji su došli na intervenciju zbog obiteljskog nasilja, napao je, kako se sumnja, alkoholizirani I.B. (43), otprije poznat zbog istog, u ponedjeljak u 19.35 u Čerčanu kod Svetog Ivana Zeline.

Njegova majka pozvala je policiju, koji su ga, kada su došli, ugledali pijanog na cesti. Dok je jedan od njih izlazio iz službenog automobila, nasilnik ga je pogodio pivskom bocom, ciljajući u glavu.

Dok su ga policajci pokušavali savladati i staviti mu lisice, izgrednik je izvadio preklopni nož. Oštricom dugačkom sedam centimetara porezao je po ruci jednog policajca i lakše ga ozlijedio. Drugi policajac u naguravanju je također lakše ozlijeđen, kao i nasilnik. Liječnička pomoć svima je pružena u KB Dubrava.

Protiv osumnjičenog I.B., kojemu je izmjereno 1.9 promila alkohola u krvi, slijedi prekršajna obrada i kriminalističko istraživanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
16:55 22.06.2010.

Sad neka ga obrade i puste kući da dovrši što je započeo! To kod nas postaje običaj!