umirovljeni vatrogasac

Obitelj Đokić rođaka primila u automobil, a on ih je ubio i zapalio. Otkriven zbog ukradenog novca

Foto: M.M/ATA Images/PIXSELL
Aleksinac: Pogreb tragično ubijena tri člana obitelji Đokić
Foto: M.M/ATA Images/PIXSELL
Aleksinac: Pogreb tragično ubijena tri člana obitelji Đokić
Foto: M.M/ATA Images/PIXSELL
Aleksinac: Pogreb tragično ubijena tri člana obitelji Đokić
22.10.2021.
u 13:53
Džonić je navodno bio jedna od prvih osoba koju su službenici ispitali vezano uz otmicu i ubojstvo obitelji Đokić, no bio je uvjerljiv da nema veze sa zločinom
Pogledaj originalni članak

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, uhićenog zbog sumnje da je brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca i zapalio njihova tijela, policija je pronašla 43.000 eura. Vjeruje se kako je riječ o dijelu novca koji je obitelji kobne večeri ukraden. 

Misleći da će uspjeti prevariti policiju, Džonić je nakon zločina dio novca zakopao, a dio je iskoristio kako bi podmirio dug. Vjeruje se kako je upravo zbog toga otkriven, navodi Nova.rs te dodaje kako je Džonićev sin, koji živi u kući gdje je zakopan novac, pripadnik Vojske Srbije te se teretno nalazi na terenu. 

Džonić je umirovljeni vatrogasac, a obitelj Đokić najvjerojatnije je presreo skuterom kada su se vraćali iz posjeta obitelji. Alo.rs navodi kako ga je obitelj Đokić primila u automobil, a on je potom sa stražnjeg sjedala upucao Gordanu i naredio Goranu da ih odveze do lokacije koju je htio. 

Džonić je navodno bio jedna od prvih osoba koju su službenici ispitali vezano uz otmicu i ubojstvo obitelji Đokić, no bio je uvjerljiv da nema veze sa zločinom, navodi Alo.rs. Inspektorima je svejedno bio sumnjiv pa je ponovno doveden na poligraf gdje se ispostavilo da nešto krije. Naložen je pretres njegova imanja te je u konačnici pronađen zakopani novac. 

Osumnjičenik i žrtve bili su jako bliski. Bili su rođaci i poznavali su se cijeli život. Džonić je živio samo četiri kuće od ubijene obitelj Đokić. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
vidum
14:26 22.10.2021.

Je li moguće da postoji vatrogasac koji nije heroj?

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
14:18 24.10.2021.

Baš, ,njihov PR nas stalno pokušava uvjeriti kako su to plemeniti i požrtvovni ljudi koji su hrabriji i od Supermena a u istom trenutku bolji čak i od bakinog kolača-a zapravo su isti kao i mi svi ostali koji radimo u drugim profesijama..ništa posebno