gastrobirokracija

Novi zamjenici tužitelja u BiH: Kajmaković i Kajganić

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Novi zamjenici tužitelja u BiH: Kajmaković i Kajganić
17.10.2019.
u 06:00
Ovo dvoje pravnika u kompliciranoj bosanskohercegovačkoj birokraciji na tu je poziciju imenovalo Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH, i to kao predstavnike bošnjačkog i srpskog naroda
Pogledaj originalni članak

Jutarnja suđenja za brojne okrivljenike, policajce i pravnike u Bosni i Hercegovini postat će znatno teža ako ujutro ne budu doručkovali. Jer na beskrajno prazne želuce asocirat će ih imena dvoje novih zamjenika tužitelja Tužilaštva BiH koji su imenovani jučer: Diane Kajmaković i Milanka Kajganića.

Ovo dvoje pravnika u kompliciranoj bosanskohercegovačkoj birokraciji na tu je poziciju imenovalo Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH, i to kao predstavnike bošnjačkog i srpskog naroda. Imenovanje Diane Kajmaković podržalo je šest članova VSTV-a, dok je četvero članova bilo protiv i jedan suzdržan.

Za Milanka Kajganića glasalo je pak devet članova, jedan je bio protiv i dva suzdržana. No mnogo više od kadrovskih rješenja bosanskohercegovačke birokracije tamošnju su javnost zabavila njihova imena. “Kajmaković i Kajganić, kao da vode kulinarski show”, napisao je jedan komentator na portalu Klix.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar VinkoL
VinkoL
14:09 17.10.2019.

Još im fale Sogandolmić, Čevapčićko i Kupusarić... naravno, i Šljivovićković.