novi izgled

Prezentacija i funkcionalnosti na svjetskoj razini

Foto: Vecernji.hr
Prezentacija i funkcionalnosti na svjetskoj razini
25.10.2013.
u 20:36
Članci na novom portalu bit će opremljeni multimedijom, locirani prema mjestu događaja i prezentirani na različite načine.
Pogledaj originalni članak

Uz sasvim drukčiji dizajn, novi Vecernji.hr donosi i niz funkcionalnosti koje će svakom čitatelju olakšati pregledavanje portala.

Tako su članci na portalu doživjeli brojne promjene. Jedna od najvažnijih je multimedijski prikaz. Na novom portalu galerije i videozapise prezentiramo u najvećem mogućem formatu, s obzirom na veličinu vašeg zaslona. Multimedija nudi lijepe i pregledne galerije, fullscreen prikaze, slideshow te galerije povezane s temom koju trenutačno gledate.

Novost u člancima je i lociranje informacija o kojima pišemo. Ova funkcionalnost korisna je na nekoliko razina jer čitatelji na jednom mjestu imaju kompletnu informaciju – tekst, fotografije, video i lokaciju događaja. Također, geolokacije omogućuju čitateljima da pregledavaju članke samo iz određenog područja, a nama da vam damo korisne informacije, poput lokacija prometnih "čepova" ili crnih točaka u prometu.

Ono što će čitatelji također primijetiti različiti su tipovi članaka – njih smo uveli kako bi prezentacija pojedinih tema čitateljima bila što lakša i atraktivnija. Tako imamo "pro" i "kontra" članak u kojem iznosimo dva oprečna gledišta, članak s top listom, specijal koji obrađuje temu iz širokog kuta te live članke za sportske (i ostale) događaje koji prenosi uživo vijesti, iz minute u minutu. Novi vecernji.hr stiže uskoro, dotad nas pratite i doznajte još noviteta o portalu!

>> Vecernji.hr kroz povijest: Kako je portal izgledao 1999. godine?

>> Uskoro stiže novi Vecernji.hr!

>> Novi Vecernji.hr – tradicija u spoju s najmodernijom tehnologijom

Pogledajte na vecernji.hr