KLIZIŠTE

Novi asfalt spasio središte Orahovice od više stotina tona zemlje

Foto: Dragutin Šantoši
Novi asfalt spasio središte Orahovice od više stotina tona zemlje
01.03.2010.
u 22:51
Da prije godinu dana u središtu grada nisu izgrađeni zaobilazna cesta i nogostup, klizište, koje se, u dužini većoj od stotinu metara, pojavilo u Orahovici zasigurno bi stiglo do samih stambenih zgrada.
Pogledaj originalni članak

ORAHOVICA – Da prije godinu dana u središtu grada nisu izgrađeni zaobilazna cesta i nogostup, klizište, koje se, u dužini većoj od stotinu metara, pojavilo u Orahovici zasigurno bi stiglo do samih stambenih zgrada.

Ovako, više stotina tona odrona "zapelo" je na asfaltu pa je daljnje kretanje klizišta za sada zaustavljeno. U gradskoj vlasti tvrde da će ubrzo početi sanirati klizište te da stanarima u obližnjim zgradama ne prijeti opasnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UD
udrimuski
09:50 02.03.2010.

a da nije možda klizište nastalo zbog loše i nepravilne izgradnje ceste pošto prije izgradnje nikad nije bilo klizišta jel je područje bilo pod livadom i raslinjem, uklanjanjem istih nastalo je područje koje upija vodu umjesto da se voda slijeva, nakon izgradnje ceste prvo veće otapanje snijega i kiše i eo klizišta. sad ispada da je cesta spasila grad, ehehehee!

RU
rumenige
22:27 08.03.2010.

ma nije mi samo jasno kako tako što mogu i napisati, to je čisto pisanje po nalogu