ubojstvo na marjanu

Nova verzija zločina: Meksikanku Selenu ritualno ubili sotonisti?!

Foto: PUSD
Nova verzija zločina: Meksikanku Selenu ritualno ubili sotonisti?!
01.10.2012.
u 12:48
U blizini mjesta zločina pronađeni su i pentagrami, što bi trebalo upućivati na to da je riječ o ritualnom ubojstvu.
Pogledaj originalni članak

Svi dokazi nađeni na Marjanu vezani uz brutalno ubojstvo mlade Meksikanke Selene Macedo (31), sva je prilika, namjerno su podmetnuti! Premda je policija dobila čitav niz informacija o mogućem vlasniku dresa Milana, izgleda da ih taj trag nije nikamo doveo. Tragom pronađenih otisaka i DNK, kao i drugih materijalnih dokaza, osobito dresa s ispisanim nadimkom Reksi na poleđini, kao i iskazima mogućih svjedoka, “marjanskog koljača” uzalud su tražili od Mostara do Novog Sada.

>>'Ili ubojica nije pametan ili se pojavio netko tko ga je kopirao'

Iako je ravnatelj policije uvjeravao da imaju sve potrebno i da samo trebaju naći osobu kojoj pripadaju izuzeti biološki tragovi, put do pronalaska počinitelja okrutnog ubojstva Selene Macedo, koja je prethodno četiri mjeseca putovala Europom u bratovu društvu, bit će, čini se, intrigantniji nego što se u početku mislilo, ili je to još jedna podmetačina inspiriranog zločinca.

Naime, u blizini mjesta zločina pronađeni su i pentagrami, što bi trebalo upućivati na to da je riječ o ritualnom ubojstvu. Upravo ta verzija čitavo vrijeme i buni inspektore, a osobito kada znaju da je ispod granjem prekrivenoga tijela nesretne djevojke zatečena tek manja količina krvi, što nikako ne odgovara žrtvi koja je nemilosrdno zaklana. “Gdje je krv?”, pitali su se, a onda se neminovno pojavila toliko puta ispričana priča s Marjana – o sotonistima koji za ritualne crne mise piju krv na obližnjem groblju.

Međutim, izgleda da će sve i ostati na priči jer djeluje kao da u MUP-u više ne znaju što bi. Inače, sotonistička sljedba je na ovom terenu osnovana 1977. u Varaždinu i danas neslužbeno broji oko 7000 članova.

>>Ovo je dres koji su pronašli u krvavom ruksaku pokraj Selene

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

JA
jazavac
13:13 01.10.2012.

da sotonisti, grupica veselih metalaca otišla cugat na Marjan, malo išarali okolo, kako to već biva i odmah su sotonisti krivi..hvataju se za muda

KE
Kex
13:19 01.10.2012.

Najnovija verzija zločina - samoubojstvo

Avatar drug tito
drug tito
13:09 01.10.2012.

Kakve su to gluposti? Čim zapnu na nečemu krenu izmišljati nebulozne teorije.