Sletio s ceste

Nova tragična nesreća: kod Sinja poginuo motociklist

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Nova tragična nesreća: kod Sinja poginuo motociklist
23.07.2018.
u 10:13
Iako je kolima Hitne medicinske pomoći odmah odvezen u KBC Split na pružanje daljnje pomoći, muškarac je nedugo zatim umro u splitskoj bolnici
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak rano ujutro dogodila nedaleko od Sinja poginuo je motociklist, doznaje se u splitskoj policiji.

Prema prvim informacijama s terena, život je izgubio 41-godišnjak koji je u 5.45 sati na državnoj cesti D1 u Karakašici kod Sinja motociklom sletio s ceste.

Iako je kolima Hitne medicinske pomoći odmah odvezen u KBC Split na pružanje daljnje pomoći, muškarac je nedugo zatim umro u splitskoj bolnici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
12:40 23.07.2018.

"Nova tragicna nesreca".Zar postoje tragicne srece?