Double Trouble

Nova hit pjesma 'Ljubav u doba korone' poslala posebnu poruku zdravstvenim djelatnicima

Foto: Screenshot
Nova hit pjesma 'Ljubav u doba korone' poslala posebnu poruku zdravstvenim djelatnicima
11.04.2020.
u 20:40
Poznati dvojac objavio je pjesmu 'Ljubav u doba korone' koja je mnoge oduševila, a neke čak možda i inspirirala da ne zaborave kako i u ovoj situaciji ljubav i dalje bitan dio naših života.
Pogledaj originalni članak

Pandemija koronavirusa natjerala je građane diljem svijeta da ostanu doma, ali čak ni toj situaciji ljubav ne prestaje biti inspiracija. Baš kao što je pokazao i novi hit dvojca Double Trouble kojeg čine Dario Katava i Juraj Stumberger, poznatiji kao Johnny Clash i Samhain. 

Oni su objavili pjesmu 'Ljubav u doba korone' koja je mnoge oduševila, a neke čak možda i inspirirala da ne zaborave kako i u ovoj situaciji ljubav i dalje bitan dio naših života. A predivnu poruku poslali su i radnicima zdravstva i poručili im posebno hvala. 


 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.