SUTRA U VEČERNJEM

Nitko od kandidata za šefa stranke ne otvara prave teme

Foto: PIXSELL
Mirela Ahmetović, Peđa Grbin i Željko Kolar
23.08.2020.
u 20:40
Ugledni socijaldemokrati analiziraju tko od troje favorita za novog predsjednika zaslužuje izbor za lidera SDP-a
Pogledaj originalni članak

Iako kandidacijski postupak u SDP-u traje još cijeli ovaj tjedan, zasad je u utrci za nasljednika Davora Bernardića troje ozbiljnih kandidata. Prvi je istaknuo kandidaturu saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin, potom je to učinila i načelnica Omišlja Mirela Ahmetović, a zadnji se u bitku upustio i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. I dok se čeka hoće li spomenuti trojac dobiti još neku jaku konkurenciju (spominje se ime bivšeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića), već i prve tri kandidature otvorile su prostor analizama tko od njih ima najviše kompetencija, znanja i energije da vodi trenutačno još uvijek najjaču oporbenu stranku. 

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Marijana Petir nema nekretnina, ali je od rada uštedjela 5,2 milijuna kuna

- Banka mi je dala kredit tek kad sam promijenio prezime

- Liječnici ostaju bez plače zaraze li se svojom krivnjom?

- Zigman: Moje kreacije za spot američkih reperica vidjelo je 120 milijuna ljudi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Otroviks
Otroviks
07:20 24.08.2020.

Uz takvu oprbu, kao sto je SDP i vlast kao sto je HDZ (ostale stranke su ionako nebitne jer su samo priljepci spomenutih), i narod koji za njih glasa, **suti i miran je** bez obzira sto mu politicari (lose) napravili, ili sto (dobro) ne napravili, buducnost Hrvatske i hrvatskog naroda, je Austrija, Njemacka, Svicarska, Skandinavija, Kanada,,,,, jednom rijeci D I J A S P O R A, Pod uvjetom da (Hrvati) ispunjavaju 7 uvjeta; 1. da su punoljetni, 2. da nisu psihicki i tjelesni invalidi, 3. da nisu prestari, 4. da nisu totalni neradnici 5. da nisu uhljebi, 6. da nisu tajkuni ili organizirani kriminalci. 7. da nisu profesionalni domoljubi................ **suti i miran je**- stalni prosvjedi po portalima i drustvenim mrezama se ne racunaju.

RI
rimac444
22:55 23.08.2020.

Partija je do koljena u zločinačkoj komunističkoj partiji koja je nakon rata pobila milijun nedužnih Hrvata. U toj partiji nema ni jednog normalnog tko bi toga bio svjestan i od partije koja se još danas divi monstrumu brozu i njegovim zločincima pokušao napraviti demokratsku stranku.