MORAT ĆEMO PRIČEKATI

Promjenjivo i u ostatku tjedna: Mogući i lokalni pljuskovi s grmljavinom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Stiglo najavljeno pogoršanje vremena koje će potrajati nekoliko dana
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Stiglo najavljeno pogoršanje vremena koje će potrajati nekoliko dana
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Stiglo najavljeno pogoršanje vremena koje će potrajati nekoliko dana
13.05.2021.
u 08:11
Kiša i pljuskovi neće izostati ni duž cijelog Jadrana, posebice na sjevernom Jadranu
Pogledaj originalni članak

Promjenjivo oblačno uz povremenu mjestimičnu kišu, pa i u obliku lokalnih pljuskova s grmljavinom  - vrijeme je koje nas očekuje od srijede do idućeg utorka, kazao je za HRT meteorolog Izidor Pelajić.

U četvrtak će na kopnu u poslijepodnevnim satima pasti kiša, dok će ona u središnjoj Hrvatskoj biti popraćena i grmljavinom. Maksimalna temperatura kretat će se do 20 Celzijevih stupnjeva, a vjetar će biti slab i umjeren jutozapadni. 

Kiša i pljuskovi neće izostati ni duž cijelog Jadrana, posebice na sjevernom Jadranu gdje će maksimalna temperatura iznositi 18 Celzijevih stupnjeva. 

U petak će kiša padati posvuda na kopnu, dok će u subotu pasti samo mjestimice. Nedjelja bi za sve mogla biti malo pogodnija, osim za istok Hrvatske gdje će i tada pasti kiša. 

Na Jadranu će puhati nešto jači vjetar, ipak se očekuju nešto češća sunčana razdoblja - posebice u petak na srednjem Jadranu i u petak u Dalmaciji.

 

Zašto svatko drugačije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.