Kakav šok

Nije mogao vjerovati tko mu se pojavio na vratima kada je unajmio prostitutku

Foto: DPA/PIXSELL
prostitucija
Foto: DPA/PIXSELL
Prostitucija
07.03.2014.
u 12:41
Kada mu je prostitutka došla na vrata, šokirao se. Pred njim je stajala njemu poznata osoba
Pogledaj originalni članak

Muškarac (70) iz Trevisa odlučio je unajmiti prostitutku, a kako bi sve prošlo što diskretnije, odlučio je izabrati damu iz susjednog grada. No, kada mu je prostitutka došla na vrata, šokirao se. Pred njim je stajala djevojka njegova sina, buduća snaha, prenosi The Local.

Sinova djevojka, kojoj je 40 godina i podrijetlom je iz Južne Amerike, svima je govorila da je konobarica. Nakon što je otkrio tko je ona zapravo, muškarac je otkazao dogovor i odlučio sve ispričati svom sinu. Sin je to vrlo teško primio pa se nakon svega potukao s ocem.

Incident se dogodio prije četiri godine, no za sve se doznalo tek sada jer je sin odlučio tužiti oca zbog ozljeda koje mu je nanio u tučnjavi.

>> Hrvatske prostitutke ne brine zakon

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Imoteph
Imoteph
14:12 07.03.2014.

Jadnik. Ne može se suočiti s istinom pa napada svog oca. Ne ubijaj glasnika! Posebno ne onoga koji ti želi dobro.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:33 07.03.2014.

A i sin je jači kad ga je prebio tata od 70g.

GU
Gumba017
20:35 07.03.2014.

Od sada ni sin nece više mrčiti besplatno...