INCIDENT U NJEMAČKOJ

Nije imao COVID potvrdu pa benzinom polio tri zaposlenice gradske uprave i sebe

Foto: REUTERS
Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Foto: Heiko Becker/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Njemačka policija
14.01.2022.
u 23:44
Mladić je morao predočiti da je cijepljen, da ima negativan test na koronavirus ili da je prebolio koronavirus međutim umjesto toga izvadio je plastičnu bocu s benzinom
Pogledaj originalni članak

Nakon što je zamoljen da napusti gradsku upravu u Dormagenu kod Kölna jer nije imao potvrdu za pravilo 3G, 28-godišnjak je u četvrtak benzinom polio tri zaposlenice, a potom i sebe.

Naime, mladić je morao predočiti da je cijepljen, da ima negativan test na koronavirus ili da je prebolio koronavirus. 

Nakon što je zaposlenice polio benzinom, izvadio je upaljač i držao ga u smjeru njih, priopćila je polciija u Neusu, piše Fenix Magazin. 

Ostali su djelatnici gradske uprave Dormagena svladali muškarca i držali ga do dolaska policije. Prema navodima policije, tri žene su imale blagu iritaciju očiju i dišnih puteva.

Kako navode iz policije, muškarac je prethodno upravi dostavio dopis u kojem je azilant tražio jednokrevetnu sobu. Zatim je zamoljen da napusti zgradu, nakon čega je izvadio plastičnu bocu s benzinom.

Muškarac je izlio oko litru benzina. Policija je 28-godišnjaka prevezla na psihijatrijsku ustanovu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

AA
Aartur
00:26 15.01.2022.

Židovi su se bez otpora ukrcavali u stočne vagone jer nisu znali šta ih čeka. Današnji nacisti neće moći nagovoriti Europljane da se predaju bez otpora, takva vremena su prošla.

LE
LeonardoGoldman
01:07 15.01.2022.

Kada ne koriste rijeci onda krenu šake. Za osudu je, ali nista čudno obzirom na fašizam.

DU
Deleted user
09:49 15.01.2022.

Nažalost bit će toga još ali svima bi trebalo biti jasno da nisu krivi oni na dnu koji provode zakone nego oni koji su te zakone donijeli