DAN NAKON IZBORA

Okončana drama u Newcastleu: Naoružani muškarac pustio taoce

Foto: Reuters/PIXSELL
Okončana drama u Newcastleu: Naoružani muškarac pustio taoce
09.06.2017.
u 12:58
Muškarac naoružan nožem je uhićen
Pogledaj originalni članak

Zaposlenici centra za zapošljavanje u britanskom gradu Newcastleu koje je u petak naoružani muškarac uzeo kao taoce, pušteni su, priopćila je policija, napominjući da se nije radilo o djelu povezanom s terorizmom.

Muškarac naoružan nožem uhićen je nakon što je kratko držao više taoca u centru u Newcastleu, gradu na sjeveroistoku Engleske, kazala je policija.

Ona je pozvana u petak oko 8,00 sati po britanskom vremenu. Dio zaposlenika uspio je pobjeći a vlasti su poslale pregovarače i pirotehničare, bojeći se da bi napadač mogao imati eksploziv.

Policija koja je ranije rekla da je taj muškarac bio poznat djelatnicima centra vjeruje da nitko nije ozlijeđen.

Ona je ranije zatvorila okolne ulice a evakuiran je i studentski dom.

Do najnovijeg incidenta u Britaniji došlo je dan nakon izvanrednih parlamentarnih izbora održanih pod jakim mjerama sigurnosti jer su u toj zemlji od ožujka izvedena tri teroristička napada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
beeroslaw
23:45 09.06.2017.

Sve znate osim imena napadaca?