POGLEDAJTE VIDEO

Nevjerojatna snimka iz Slavonskog Broda: Autom izgurao drugi auto da bi parkirao

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode
Nevjerojatna snimka iz Slavonskog Broda: Autom izgurao drugi auto da bi parkirao
15.02.2021.
u 16:52
Sudeći po snimci, vozač koji je izgurao drugi automobil očito je bio svjestan što radi budući da je dozirao gas i brzinu što otklanja sumnju da je to napravio slučajno
Pogledaj originalni članak

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je u ponedjeljak bizaran video iz Slavonskog broda.

Na snimci koja već kruži Hrvatskom vidl se kako je vozač pokušavajući se bočno parkirati na mjesto uz cestu, stražnjim dijelom automobila naprosto izgurao već parkirani automobil koji mu je očito smetao u manevarskom prostoru.

Vozač crnog automobila krenuo je u rikverc i zatim se blago prislonio na prednji dio parkiranog plavog automobila i uz doziranu snagu gasa ga i pomaknuo nekoliko centimetara.

Sve je snimio anonimni vozač koji se u tom trenutku našao u ulici te je morao čekati nervoznog vozača da se parkira. 

Sudeći po snimci, vozač koji je izgurao drugi automobil očito je bio svjestan što radi budući da je dozirao gas i brzinu što otklanja sumnju da je to napravio slučajno. 

Osim toga nepoznato je je li riječ o nasumičnom ponašanju vozača ili su vozač i vlasnik parkiranog automobila neposredno bili u kontaktu i jesu li se možda prepirali zbog načina parkiranja, a što među vozačima nije rijedak slučaj.

U svakom slučaju tamošnjoj bi policiji ovo moglo biti zanimljivo, tim više što se po vidljivom dijelu okoline može pretpostaviti da se radi o lokaciji u centru grada pa nije isključena mogućnost da postoje i druge snimke s nadzornih kamera.

Inače, Facebook stranica Prometne zgode i nezgode iz dana u dan objavljuje autentične snimke s hrvatskih prometnica koje im šalju vozači. Najčešće se radi o bizarnim situacijama ili o grubim kršenjima propisa što nerijetko dovodi u opasnost sudionike u prometu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar drug Joža
drug Joža
17:40 15.02.2021.

Koji divljak prestrašno

AD
adminka
17:37 15.02.2021.

za volanom Mr. Bean

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
19:58 15.02.2021.

Ne znam koliko je od "ogorčenih ovim potezom" do sada autom u Parizu - to vam je svakodnevnica tamo. Pogledajte na youtubu - videa koliko hoćete. Mnogi kad u centru parkiraju niti zateću ručnu a niti ne ostavlju u brzini.