Udomljava se

Neumorni Aki traži društvo za igru i ruku koja će ga maziti

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
29.10.2018.
u 20:18
U privremenom domu naučio je sve što jedan pristojan pas mora znati, a sve detalje oko njegova udomljavanja saznat ćete na 091/50-62-414.
Pogledaj originalni članak

Odavno je Aki zaboravio na ulice Slavonskog Broda kojima je lutao, zaboravio je i na život u boksu i dane u kojima je čekao na kratke trenutke slobode.

Privremeni dom pronašao je u okolici Samobora, a u njemu je naučio sve što jedan pristojan pas mora znati. Poslušan je i dobar, slaže se sa svima, a i s mačkama provjereno nema nikakvih problema, odmah je shvatio da ih treba poštovati. Odlučite li ga udomiti, morate biti spremni na neiscrpnu energiju koju donosi sa sobom. Igre mu nikad nije previše, a kad se dobro istrči uživa u nježnostima koje donosi ljudska ruka. Udomljava se kao ravnopravni član obitelji, udomitelje očekuje provjera uvjeta u kojima će Aki živjeti i potpisivanje ugovora o udomljavanju.

Foto: Privatni album

Aki ima tri godine, čipiran je i kastriran, a za ostale informacije o udomljavanju nazovite 091/50-62-414.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
Direkt
21:08 29.10.2018.

Šta čeka KakLinda? Može ga udomiti iz svog proračuna. A i Kika da ima partnera.