razmišlja o tužbi

Zmija je ugrizla tijekom večere u restoranu: 'Boljelo je jače od trudova!'

Foto: Armin Weigel/DPA/PIXSELL
Zmija je ugrizla tijekom večere u restoranu: 'Boljelo je jače od trudova!'
23.09.2017.
u 14:09
Iz restorana je osoblje odmah pozvalo hitnu pomoć, a bolove uzrokovane otrovom ove zmije otrovnice, žena je opisala kao mnogo jačima u odnosu na trudove.
Pogledaj originalni članak

Rachel Myrick imala je sve, samo ne mirnu i ugodnu večeru sa svojom obitelji u restoranu LongHorn Steakhouse u Fredericksburgu.  

U jednom je trenutku osjetila neki ubod, poput osinog, no kada se sagnula imala je što vidjeti. Zmija "bakrena glava" ugrizla ju je u predio stopala kod malog prsta, piše Fox5. 

Iz restorana je osoblje odmah pozvalo hitnu pomoć, a bolove uzrokovane otrovom ove zmije otrovnice, žena je opisala kao mnogo jačima u odnosu na trudove. U bolnici je provela pet dana te je poslana na kućnu njegu gdje će provesti iduća tri mjeseca. Još se razmišlja hoće li tužiti restoran, sada joj je prva briga da se oporavi od otrovnog ugriza zmije koja u Virginiji nije tako rijetka pojava. 

Riječ je o jednoj od tri zmije otrovnice  na koje ljudi mogu lako naići u svojoj okolini. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CR
CrniMax
19:51 23.09.2017.

a na slici piton...koji kretenski članak

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:02 23.09.2017.

Imena se ne prevode, te isto kao sto nije Novi York nego New York, Sveti Francis nego San Francisco, tako ni copperhead nije "bakrena glava"

BL
bljak007
12:59 24.09.2017.

A što si se igrala sa zmijom.