MORH

Nestao vojnik: U tijeku potraga za Draženom Zlomislićem

Foto: PIXSELL/Nestali.hr
Nestao vojnik: U tijeku potraga za Draženom Zlomislićem
18.09.2020.
u 14:47
Za nestalim vojnikom intenzivno tragaju pripadnici Vojne policije, službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatska gorska služba spašavanja
Pogledaj originalni članak

U okolici Požege službe intenzivno tragaju za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske Draženom Zlomislićem, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, priopćili su u petak iz Ministarstva obrane RH. 

Ministarstvo obrane izvijestilo je da u okolici Požege za nestalim vojnikom intenzivno tragaju pripadnici Vojne policije, službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Zlomislić je visok 180 centimetara, ima kestenjaste oči, a nestanak je prijavljen đakovačkoj policiji 17. rujna, navodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, gdje je profil nestalog vojnik objavljen i na poveznici.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:56 18.09.2020.

Treba se raspitati u krugu balkanskih kelner majstora u Dublinu i Belfastu ili u krugu domjubnih bauštele izvođača u Berlinu, Stuttgartu i Münchenu.