SUDAR NA AUTOCESTI

Nesreća u Rijeci: Unom naletio na Peugeot pa završio na krovu

Foto: AFP
papa, Val d\'Aosta
05.10.2013.
u 18:48
B. D. (85) je naletio na auto koji je imao upaljena sva četiri žmigavca jer se auto ispred njega sporo kreta
Pogledaj originalni članak

U tunelu Sveti Kuzam danas popodne, oko 15 sati dogodila se prometna nesreća koju je, prema neslužbenim informacijama, skrivio 85-godišnji D.B., vozač "fiat una" riječkih registarskih oznaka. U nesreći nije ozbiljnije stradao, ali je zbog visoke dobi preventivno prevezen u KBC na Sušaku radi daljnjeg pregleda.

Zbog zakašnjele reakcije izazvao je pravi "dar-mar" u tunelu Sveti Kuzam. Do nesreće je došlo na sedamdesetak metara prije izlaza iz tunela, u trenutku kada je vozač "peugeota" riječkih registarskih oznaka upalio sva četiri žmigavca i zaustavljao se, jer se ispred njega polako kretao "peugeot 406" s kojim nešto nije bilo u redu.

No 85-godišnji vozač "fiat una" nije pravovremeno reagirao na upaljene žmigavce. Nije uspio prilagoditi brzinu, pa je udario u "peugeot", prevrnuo se na lijevi bok, potom na krov, a nakon toga udario u oba "peugeota". Zbog krša koji je izazvao, uz policiju, morali su intervenirati i vatrogasci.

>> Vozač Corse prošao na crveno pa se autom okrenuo na bok

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.