U FILIPINSKOM MORU

Nesreća na nosaču zrakoplova: Srušio se američki helikopter

Foto: Reuters/PIXSELL
Nesreća na nosaču zrakoplova: Srušio se američki helikopter
19.10.2018.
u 08:48
Nosač zrakoplova nalazi se u moru kod Filipina.
Pogledaj originalni članak

Helikopter MH-60 Seahawk srušio se na palubu nosača zrakoplova USS 'Ronald Reagan' nedugo nakon što je poletio, javlja američka mornarica.

Nesreća se dogodila u 9 sati po lokalnom vremenu, a kako navode iz mornarice osobe koje su se nalazile u helikopteru su u 'stabilnom stanju' te nema ozljeda opasnih po život, javlja RT.

Nosač zrakoplova nalazi se u moru kod Filipina.

Pogledajte i video: Predstavljeni helikopteri Black Hawk UH-60M

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
11:09 19.10.2018.

Razlika izmedju Rusa i Amerikanaca je u tomu sto Rusi objavljuju samo uspjehe,a Amerikanci i neuspjehe.Sjetite se koliko su Rusi imali mrtvih pri lansiranju svemirskih raketa,a tek mnogo kasnije je to procurilo u javnost.Mnogo toga se nikad nece saznati-navika je ostala jos od Staljina.

MP
miroslav.petkovic.7564
10:32 19.10.2018.

Prije dvi nedilje ponos americke vojske naj noviji i moderniji avion F35 sad opet helikopter srusio se .Pa ti americki avioni padaju lkao glineni golubovi. Nek uce od Rusa kako se prave avioni.