tehnički problemi?

Nepal: Zrakoplov se srušio pri slijetanju, poginulo 15 ljudi

Foto: AFP/PIXSELL
Nepal: Zrakoplov se srušio pri slijetanju, poginulo 15 ljudi
14.05.2012.
u 07:31
Zrakoplov sa 21 putnikom srušio se na sjeveru nepalske Himalaje, a šest preživjelih, koji se bore za život, odmah je helikopterom prevezeno u bolnicu
Pogledaj originalni članak

Najmanje 15 putnika zrakoplova tvrtke Agni Air poginulo je u padu zrakoplova koji je pilot pokušao spustiti na pistu u nepalsku planinsku zračnu luku Jomsom. Zrakoplov se, tvrde svjedoci, zabio u planinu.

Zrakoplov sa 21 putnikom srušio se na sjeveru nepalske Himalaje, a šest preživjelih, koji se bore za život, odmah je helikopterom prevezeno u bolnicu u gradu Pokhara, javljaju svjetski mediji.

Iako je u padu zrakoplov potpuno uništen, nije se zapalio. Prema prvim indikacijama zrakoplov je imao tehničkih problema koji su izazvali nesreću.

Zračna luka Jomsom popularna je među turistima i zaljubljenicima u planinarenje, a nalazi se oko 200 kilometara sjeverozapadno od Katmandua.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

M1
Mozart 1000
11:33 14.05.2012.

Zasto se krije gdje je proizveden ovaj zrakoplov?

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
12:06 14.05.2012.

@Mozart zrakoplov je 99% Twin Otter, jedini koji može sletjeti i uzletjeti s malih nepalskih pista

TI
tirkizna
14:40 14.05.2012.

Dornier