KORONAVIRUS

Negativan nalaz djevojčice iz Zagreba za koju se sumnjalo da je zaražena

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Koronavirus ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Koronavirus u Sloveniji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Koronavirus u Zagrebu
Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS/PIXSELL
Koronavirus
12.03.2020.
u 06:55
Riječ je o učenici jedne osnovne škole, a o nalazima testiranja obaviješten je i ravnatelj.
Pogledaj originalni članak

Nalaz djevojčice iz Zagreba za koju se sumnjalo da je zaražena koronavirusom je negativan. Pokazali su to rezultati pretraga koje su obavljene noćas oko 1.30 sati. Djevojčica je poslana u izolaciju.

Inače, riječ je o učenici jedne osnovne škole, a o nalazima testiranja obaviješten je i ravnatelj. Škola nije zatvorena.

Jučer poslijepodne tri osobe hospitalizirane su u Zagrebu, a radi se o osobama koje su došle iz Austrije i Njemačke. Jedna od njih je majka spomenute djevojčice. Ona se vratila iz Njemačke.

Dodajmo kako je dosad u Hrvatskoj potvrđeno 19 slučaja zaraze koronavirusom. U četvrtak ujutro ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je za N1 da nema novih slučajeva te da svih 19 pacijenata ima blaže simptome i u dobrom su stanju.

U Istri se danas zatvaraju obrazovne ustanove, odlučeno je na jučerašnjem sastanku kriznog stožera.

Video – Pitali smo građane koliko se pridržavaju mjera protiv koronavirusa i treba li ih postrožiti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Zbregov2
Zbregov2
07:18 12.03.2020.

Možemo izlučiti 3 skupine u ovoj priči sa korona virusom: 1) oni koji su neopravdano prezabrinuti 2) oni koji prodaju strah 3) oni koji su racionalni i razumni glede ovih događaja... Razum ljudi! Razum!