Obračun na Rivi

Nasrnula na djevojku jer ju je zalila kuhanim vinom?

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Nasrnula na djevojku jer ju je zalila kuhanim vinom?
25.12.2013.
u 15:21
Potom je djevojka koju je zalila na nju nasrnula rukama te je nesretna 20-godišnjakinja sa lakšim ozljedama završila na Hitnom kirurškom odjelu splitske bolnice s kojeg je ubrzo puštena na kućnu njegu.
Pogledaj originalni članak

Na Splitskoj rivi oko 2 sata iza ponoći dogodio se obračun dvije djevojke u kojem je jedna zadobila lakše ozljede, piše Dalmacija News.

Sve je počelo kada je 20-godišnja Splićanka u velikoj gužvi nenamjerno pićem, navodno kuhanim vinom, zalila drugu sugrađanku. Potom je djevojka koju je zalila na nju nasrnula rukama te je nesretna 20-godišnjakinja sa lakšim ozljedama završila na Hitnom kirurškom odjelu splitske bolnice s kojeg je ubrzo puštena na kućnu njegu.

Policija traga za napadačicom koja će vjerojatno dobiti prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

>>Potukao se s bratom pa obojica otišla spavati

>>Sukob na A3: Posvadili se pa ga drvenim podloškom udario po glavi

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.