Nasilje u školi

Nasilnik: Šakama po glavi osmaša jer mu nije htio dati kunu

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Nasilnik: Šakama po glavi osmaša jer mu nije htio dati kunu
20.03.2010.
u 11:53
Osmaša je izudarao učenik susjedne škole, a 12-godišnjaka iz Solina zlostavljaju sedmaši
Pogledaj originalni članak

Učenika osmog razreda osnovne škole "Manuš" u petak je izudarao učenik susjedne škole "Bol" jer mu nije htio dati kunu. Četrnaestogodišnjak je s ocem pristupio u Drugupolicijsku postaju  i prijavio napad.

Kazao je da je dječak nasrnuo na njega oko 10,30 sati, za vrijeme velikog odmora na Mažuranićevu šetalištu. Počeo ga je udarati šakama po glavi jer mu nije htio dati novac, a kada je pao na pod nastavio ga je tuči nogama po tijelu. Rastavili su ih prolaznici, a napadnuti dječak se vratio u školu i kazao ravnateljici što se dogodilo.

Ona je pozvala roditelje koji su sina odveli u splitsku bolnicu. Nakon što mu je pružena pomoć liječnika zbog ogrebotine iznad lijevog oka s ocem je otišao na policiju i prijavio napad.

Nasilje i u Solinu
Zbog nasilja među učenicima pomoć policije je u petak potražila i majka 12-godišnjeg učenika petog razreda osnovne škole "Don Lovre Katića" u Solinu. Kazala je da njezino dijete već dulje vrijeme maltretiraju učenici sedmih razreda. Jučer su ga ponovno, za vrijeme velikog odmora, išamarali.

Dječak nije ozlijeđen, a majka je policiji otkrila imena učenika koji su vođe grupe koja zlostavlja njezina sina.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.