Današnji Večernji:

Naša reporterka u splitskom zatvoru: Kapetan Dragan hvali uvjete

Foto: Vecernji.hr
Naslovnica 18.10. 2015.
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
kapetan Dragan
18.10.2015.
u 00:02
Je li slika zatvora u Splitu zaista onakva kakvom ju je oslikao kapetan Dragan, dodavši da ovdje iz kantine može naručiti čak 23 vrste raznog voća i da nije ni znao da ga toliko ima “dok nije došao u ovaj gulag”?
Pogledaj originalni članak

Metalna vrata na ulazu u zatvor ljetos su se zatvorila i za Draganom Vasiljkovićem, nakon što ga je zbog ratnog zločina Australija izručila Hrvatskoj. Otad pa do danas imao je Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, jedan posjet – iz veleposlanstva Srbije. I taman kad su se nekakao svi priviknuli na to da će Vasiljković u Bilicama čekati početak suđenja, a javnost pomalo i zaboravila na njega, on je iz zatvora poslao pismo humanitarki iz Njemačke Milici Mitić, a ona ga proslijedila medijima u Srbiji.

Je li slika zatvora u Splitu zaista onakva kakvom ju je oslikao kapetan Dragan, dodavši da ovdje iz kantine može naručiti čak 23 vrste raznog voća i da nije ni znao da ga toliko ima “dok nije došao u ovaj gulag”?

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ostale teme koje donosi današnji Večernji:

- Ruža Tomašić: Postavit ćemo uvjete Karamarku, možemo podržati vladu, a da i ne budemo u njoj

- Riječki kazalištarci: Karamarko bi nam trebao objasniti što je to hrvatsko i narodno

- Ante Čačić: Ostvario mi se san, iako mi je protekli mjesec bio možda i najteži u životu

- Juro Jakovljević: Bol me dijelom učinila čovjekom bez osjećaja, no to sada mijenjam

Foto: Vecernji.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

BA
Balkon
21:44 17.10.2015.

Pustite "čovjeka" i da prošeta po rivi...Na pet minuta...nkdz..

Avatar oneworld
oneworld
21:58 17.10.2015.

nije to ništa čudno opak je to glasač zoke milanovića

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
21:21 17.10.2015.

A čemu se čuditi kada se zna kako Hrvati tretiraju i najvećeg koljača vlastitog naroda bolje i pažljivije od vlastitih heroja !