u spomen na žrtve

NASA objavila fotografiju napada na WTC snimljenu iz svemira

Foto: NASA
NASA objavila fotografiju napada na WTC snimljenu iz svemira
11.09.2012.
u 22:48
Nije bilo lako gledati to što se događa iz svemirske letjelice - napisao je u otvorenom pismu Frank Culbertson, zapovjednik Ekspedicije 3 koji je pratio razvoj događaja iz svemira.
Pogledaj originalni članak

Satelit NASA-e snimio je fotografiju dima koji se uzdizao iznad Manhattana netom nakon što su 11. rujna 2001. dva zrakoplova u terorističkom napadu udarila u World Trade Center.

NASA je danas objavila fotografiju u spomen na žrtve napada koji je potresao SAD.

- Strašno je vidjeti dim koji se nadvija kao iz rana u vlastitoj domovini i to s takve fantastične pozicije - napisao je u otvorenom pismu Frank Culbertson, zapovjednik Ekspedicije 3 koji je pratio razvoj događaja iz svemira. 

- Nije bilo lako gledati to što se događa iz svemirske letjelice. Tamo ste posvećeni unaprjeđivanju života na Zemlji, a onda gledate kako netko čini nešto tako strašno. To jako utječe na psihu bez obzira tko ste - ustvrdio je Culbertson.

>> SAD bez političkih govora obilježio 11. godišnjicu terorističkih napada

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PO
PomoziBože
23:18 11.09.2012.

A kako tek utječe na psihu to što nikad nisu razjašnjene brojne okolnosti te tragedije? Brojna zataškavanja i nelogičnosti. Rana još krvari a i narod još više. Domaći teroristi nazivaju građane domaćim teroristima i krše im brojna ljudska i ustavna prava. Teško da pokojnici prebivaju u miru dok se njima bezočno manipulira.

AU
autoritet
23:46 11.09.2012.

Pa znali su da će biti napad pa se lijepo namjestili za slikanje.

VU
vucko
08:37 12.09.2012.

Nagasaki i Hirosima - svaki grad sa jednom atomskom gljivom ! Necovjecno ali samo tako se mogao zaustaviti II. svjetski rat ,jer Japanci nisu zeljeli kapitulirati a Amerikanci su imali preko 1 milion mrtvih vojnika , pa je time sam omjer iznosio 2 : 1 u korist Japana ! Komu trebamo da predbacujemo ? Ovo sto se danas dogadja u svijetu je povratak u srednji vjek- vjerski ratovi Islamisti protiv citavog sjeta !