SVE JE SNIMILA POLICIJA

Naručila ubojstvo: Neću se predomisliti; ubijte mog supruga!

Foto: screenshot
Naručila ubojstvo: Neću se predomisliti; ubijte mog supruga!
20.11.2009.
u 09:26
Dalia Dippolito nije znala da je ubojstvo naručila od policajca u civilu pa je isplakala rijeku krokodilskih suza kada su joj javili da joj je muž mrtav.
Pogledaj originalni članak

Dalia Dippolito iz floridskog Boynton Beacha uhićena je pod optužbom da je naručila ubojstvo svojega supruga Michaela, tek šest mjeseci nakon što se zavjetovala da će biti uz njega i u dobru i u zlu.

Dippolito je dala tri tisuće dolara plaćenom ubojici i ponudila mu još 1500 dolara za kupnju oružja. Nije znala da je novac predala u ruke policajcu na tajnom zadatku koji je primopredaju snimio skrivenom kamerom.

Lokalna policija nastavila je s prevarom kako bi zločinku stjerala u zamku. Postavili su videokameru pred njezinu kuću. Ucviljena udovica lila je krokodilske suze na policajčevu ramenu, a zatim je odvedena u policijsku postaju. Tamo su joj rekli da joj je suprug ipak živ i zdrav.

Tek udana 26-godišnjakinja uhićena je još u kolovozu, no tek su sada objavljene policijske snimke. Snimka prerušenog policajca prikazuje, crno na bijelo, koliko je dotična bila hladnokrvna i okrutna. Na njegovo pitanje je li sigurna da ga želi vidjeti mrtvog, Dalia je kazala:

- Ma, sigurna sam i pet tisuća posto, neću se predomisliti!

Iz zatvora je kasnije nazvala supruga, tražeći od njega pomoć. Pitala ga je kako može vjerovati tim strašnim optužbama, na što joj je Michale Dippolito odgovorio:

- Čuo sam te kada si govorila da me želiš vidjeti mrtvog.

Otkriveno je kako je Dalia već ranije pokušala ubiti svog supruga. Jednom mu je u ledeni čaj usula antifriz, a drugom prilikom pokušala mu je namjestiti optužbu za krijumčarenje droge. Nepoznato je zašto se ova žena uopće udala.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
dafa
10:07 20.11.2009.

hahahaha...

KO
konkord
11:46 20.11.2009.

Ma bolesno! I još se pitamo otkud ratovi, potresi, i ostale pošasti. Pa zar nam treba crtati zašto Bog hoće da Zemlju očisti od nas? Znam nismo svi takvi kao ona, ali smo ipak pripadnici (ne)ljudske vrste kao i ona.

DU
Deleted user
12:24 20.11.2009.

Pa kako je nepoznato zašto se udala pa zbog novca.