lažna dojava

Napio se pa izmislio dvostruko ubojstvo i zvao policiju

Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Napio se pa izmislio dvostruko ubojstvo i zvao policiju
07.08.2012.
u 11:10
Policija je brzo otkrila da je riječ o lažnoj dojavi, a kada su došli k muškarcu, počeo ih je vrijeđati i tjerati iz dvorišta
Pogledaj originalni članak

Neslana šala skupo će stajati 71-godišnjeg Petrinjca nad kojim su službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke upravo završili kriminalističko istraživanje. On je 23. srpnja u alkoholiziranom stanju u večernjim satima nazvao policijski broj 192 i prijavio stravičan zločin, dvostruko ubojstvo u vikendaškom naselju Novom Selištu na obali Kupe pokraj Petrinje.

Policija je hitno intervenirala i ustanovila da je dojava lažna, odnosno cijeli događaj izmišljen. Ubrzo je počinitelj identificiran, ali je za policajce uslijedilo novo iznenađenje. Čim ih je ugledao u svom dvorištu, “šaljivdžija” je počeo vrijeđati policijske službenike tjerajući ih iz dvorišta, a energično je odbio i alkotest. Brzo je savladan, uhićen i priveden u policijsku postaju gdje je zadržan do otrežnjenja.

Kako je priopćila glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Dvorski, zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina Petrinjac je najprije kazneno prijavljen, a zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika prijavljen je i prekršajno.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.