NASILJE U VEZI

Napao 18-godišnjakinju, pa joj zaprijetio i krenuo s uništavanjem njezinih stvari

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pogled na Šibenik s mora
23.11.2020.
u 10:19
Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske
Pogledaj originalni članak

​U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i oštećenje tuđe stvari.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 21. studenog u noćnim satima u Šibeniku,zbog nesuglasica, prvo verbalno a zatim i tjelesno napao i lakše ozlijedio 18-godišnjakinju s kojom je u vezi, te joj potom ozbiljno prijetio i oštetio njene tehničke predmete u vrijednosti par tisuća kuna.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakli su iz šibenske policije. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:16 23.11.2020.

oprosti ljubavi neću više. znaš da te volim.... i čekamo nastavak...