ZARADIO KAZNENU PRIJAVU

Napad u Šibeniku: Prebio ga zbog duga pa završio u zatvoru

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Napad u Šibeniku: Prebio ga zbog duga pa završio u zatvoru
04.09.2020.
u 09:44
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
Pogledaj originalni članak

​U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju sve na štetu 38-godišnjaka.

Osumnjičeni je 3. rujna oko 13,45 sati u Šibeniku, zbog neriješenih novčanih dugovanja, na javnom mjestu na osobito drzak način oštećenog tjelesno napao i lakše ga ozlijedio.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
LukasNola
15:46 04.09.2020.

Ne vidin nkakvu krivicu osim u govna koje posuđuje novac pa neće vrati. Ima san sličan slučaj prije 5,6 godina. Dobija san jedva pare nazad a kad me pare pita samo šta nije kmeča ka mačić, dok je posli bija teški bezobraznik. Otad nikome ni kune. Milost ne tražim niti bih je dao,davno je reka Rade Končar

DU
Deleted user
11:27 04.09.2020.

Pravda? Što taj pojam znači u HR? Znamo da pravda zavisi od toga tko si i što si. A kad bi sudovi efikasno riješavali slučajeve, a zakoni bili jasni ne bi nam se pojavljivali ovakvi članci. Primjerice pročitajte članke o gosp. Dediću iz Križevaca. Znamo da je kriv, i da su milioni u pitanju, ali nitko od ljudi koje je prevario i pokrao nije vratio novac. Možda ipak treba stvar uzeti u svoje ruke, pa i pod cijenu zatvora.