U ZAGREBU

Naoružani razbojnici orobili dvije pošte u razmaku od samo 15 minuta

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Naoružani razbojnici orobili dvije pošte u razmaku od samo 15 minuta
14.11.2015.
u 13:09
Ukupna šteta je oko 9.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Dvije poslovnice pošte u Zagrebu jučer poslijepodne su se našle na meti naoružanih razbojnika i to u razmaku od samo 15 minuta.

U poštu u Novoj Vesi razbojnik naoružan vatrenim oružjem ušao je oko 18.15 sati te od dvije zaposlenice, M. K. (21) i M. O. (45), zatražio da mu predaju sav novac što su one i učinile. Šteta je oko 3.000 kuna.

Samo 15 minuta kasnije maskirani muškarac naoružan vatrenim oružjem ušao je u poslovnicu pošte u Ozaljskoj ulici na Trešnjevci. Zaprijetio je zaposlenicama N. K. (44) i I. O. (43) te pobjegao s oko 6.000 kuna.

>> Potvrđena presuda za krvavu pljačku Fine: Žugelju 40 godina zatvora

>> U pljačku banke išla jer ju je odbio i kamatar

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

VA
vanilija
14:23 14.11.2015.

eto ti Milanovićeve pripravnosti! naoružani razbojnici u samom srcu grada!! toliko o sigurnosti građana!

Avatar juricamesko
juricamesko
13:51 14.11.2015.

policija i sigurnosne službe su na najvišem nivou reče slučajni premijer prije dva sata. vidi se.

MG
milerazbojnik@gmail.com
15:04 14.11.2015.

nema se što reći nego lopine znnnnaju da je skoro više od polovice policije na terenu i hvata ili se igra lovice hvatajući emigrante i tako to biva pošalji ljude tamo da se muće do iznemoglosti a lopine u miru mogu po gradovima operirat