TURSKA

Naoružani napadač zabarikadirao se u psihijatrijskoj bolnici u Istanbulu

Foto: Reuters/PIXSELL
Naoružani napadač zabarikadirao se u psihijatrijskoj bolnici u Istanbulu
01.02.2017.
u 13:10
Pacijenti i osoblje evakuirani su iz bolnice Cerahpasa. S napadačem se trenutno vode pregovori
Pogledaj originalni članak

Naoružani napadač zabarikadirao se u psihijatrijskoj bolnici u Istanbulu i prijeti da će ubiti i sebe i druge, javljaju turski mediji.

Pacijenti i osoblje evakuirani su iz bolnice Cerahpasa. S napadačem se trenutno vode pregovori.

Incident se zbio u trenutku kad su u Istanbulu pojačane napetosti nakon nekoliko napada na javna mjesta, uključujući napad na klub Reinu u novogodišnjoj noći kada je ubijeno 39 ljudi.

>> Tko je krvnik iz Istanbula: Mašaripov govori četiri jezika i bivši je pripadnik Al-Qa’ide

>> Pucnjava u restoranu u Istanbulu: Napadač se osvetio za smrt oca?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
anticenzura
12:54 01.02.2017.

Kako ta Turska ima jako lose tajne sluzbe i sve neku kilavu vojsku. Ovi docim udju u NATO svi se raskilave i ne valjaju nista. Ovi Putinovi specijalci otkacili Krim bez ispaljenog metka i dolje sve rastjerali iz Sirije, cetrnaest divljackih plemena i sve te vojscurine. Skacu u zrak tri metra, veru se po planinama, i ne vidis ih kojom se brzinom krecu. Vele da za njih nema nemogucih misija, kada Patrija zove oni letu isti cas bilo gdje da se nalaze. A ovaj Turcin svaki dan mu neredi po zemlji, drzava citava suplja krcata bandita. Ne dao Bog da se tu sta vecega desi, ovaj ima milione izbjeglica u zemlji, Boze sacuvaj.