IMA TROJE DJECE

Namamila dvojicu dječaka k sebi, s jednim imala odnose (14) : 'Ljutita sam na sebe, lagali su mi!'

Foto: Facebook
Namamila dvojicu dječaka k sebi, s jednim imala odnose (14) : 'Ljutita sam na sebe, lagali su mi!'
04.12.2020.
u 08:42
Dječak je na suđenju izjavio da ga je Vincent dovela u spavaću sobu i prisilila na seks, na što je on burno reagirao i pokušao se fizički obraniti.
Pogledaj originalni članak

Teah Vincent (32) iz Gloucestershirea u Engleskoj optužena je za aferu s maloljetnikom. Naime, namamila je dječaka i njegova prijatelja u njezin dom u Woolastonu nakon što ih je vidjela kako igraju nogomet na obližnjem igralištu.

Priznala je da je imala seksualne odnose s jednim od dvojice dječaka, ali da u tome trenutku nije znala da je dječak maloljetan. Naime, dječak ima samo 14 godina. 

– Sigurna sam da mi je rekao da ima 18 godina te sam čak mislila da je puno stariji. Nije mi palo na pamet da bi mogao biti maloljetan prije nego što smo imali spolni odnos – rekla je Vincent na suđenju.

Tužiteljstvo tvrdi da je Vincent pozvala dječaka u svoju spavaću sobu, skinula se i počela ga zavoditi. Vincent to nije poricala, no tvrdi kako je želja za seksom bila obostrana – piše The Sun.

Također, dodala je kako prije nikada nije vidjela dječaka s kojim je stupila u spolni odnos, već da je poznavala samo njegova 21-godišnjeg prijatelja s kojim je igrao nogomet u blizini njezine kuće. 

Optuženica tvrdi da dječaka nije prisilila na seks, već da je shvatila da su on i njegov prijatelj zainteresirani za druženje pa ih je pozvala u svoj dom. Kada su došli u njezin stan, nije im nudila alkohol, već samo vodu. 

Nakon seksa s dječakom, Vincent je iz razgovora shvatila da je dječak maloljetan. 

– Ljutita sam na sebe i na njih što su mi lagali o svojim godinama. Da sam znala koliko godina imaju, ne bih sada bila ovdje – rekla je Vincent na suđenju.

Dječak je na suđenju izjavio da ga je Vincent dovela u spavaću sobu i prisilila na seks, na što je on burno reagirao i pokušao se fizički obraniti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

MR
mrkvax
12:10 04.12.2020.

Di je ova bila dok sam ja imao 14 godina....?

Avatar film
film
14:39 04.12.2020.

da živi u francuskoj bila bi prva dama...

Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:08 04.12.2020.

Da je muškarac imao spolne odnose sa 14-godišnjom djevojčicom bio bi proglašen pedofilom i na stranicama večernjaka rastrgan od strane feministica. Čudi me kad je obrnuta situacija kako večernji list po tko zna koji put sa dužnim poštovanjem se obraća pedofilkama!?